Hikmet BAYRAM - Ölçme Değerlendirme
Bolu Eğitim Yüksekokulu :: GAZİ ÜNİVERSİTESİ, BOLU EĞİTİM YÜKSEKOKULU [1983-1990] :: ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ
1 sayfadaki 1 sayfası • Paylaş •
Hikmet BAYRAM - Ölçme Değerlendirme
Öğrencilerin "Şeker Hikmet" diye adlandırdıkları şeker gibi bir hocamızdı. Allah rahmet eylesin.
(24 ARALIK 2006) (Yrd. Doç. Dr. Hikmet Bayram, geçirdiği kalp krizi sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.)
(24 ARALIK 2006) (Yrd. Doç. Dr. Hikmet Bayram, geçirdiği kalp krizi sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.)
hikmet hocama ALLAH rahmet etsin...
Geri: Hikmet BAYRAM - Ölçme Değerlendirme
http://www.bolununsesi.com/haber/arsivoku.asp?tur=1&id=9120&tarih=2006-12-27
27.12.2006 tarihli sayı
AİBÜ ‘Şeker Hikmet’e ağlıyor!
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi, öğrencilerinin ‘Şeker Hikmet’ lakabını yakıştırdıkları Yrd. Doç. Dr. Hikmet Bayram, geçirdiği kalp krizi sonrası kurtulamayarak hayata veda etti.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hikmet Bayram, geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti. Öğrencileri arasında ‘Şeker Hikmet’ lakabıyla tanınan, Yrd. Doç. Dr. Hikmet Baysam için, Eğitim Fakültesi’nde bir anma programı düzenlendi. Törende konuşan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, Bayram’ın herkesin sevip saydığı örnek bir öğretim üyesi olduğunu söyledi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esergül Balcı Bucak da Hikmet Bayram’ın yeri doldurulamayacak bir kişilik olduğunu kaydetti. Öğretim üyeleri ve eski yöneticiler törende birer konuşma yaparken, Hikmet Bayram’ın vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Törene öğretim elemanlarının yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.
Yrd. Doç. Dr. Hikmet Bayram, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.
27.12.2006 tarihli sayı
AİBÜ ‘Şeker Hikmet’e ağlıyor!
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi, öğrencilerinin ‘Şeker Hikmet’ lakabını yakıştırdıkları Yrd. Doç. Dr. Hikmet Bayram, geçirdiği kalp krizi sonrası kurtulamayarak hayata veda etti.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hikmet Bayram, geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybetti. Öğrencileri arasında ‘Şeker Hikmet’ lakabıyla tanınan, Yrd. Doç. Dr. Hikmet Baysam için, Eğitim Fakültesi’nde bir anma programı düzenlendi. Törende konuşan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, Bayram’ın herkesin sevip saydığı örnek bir öğretim üyesi olduğunu söyledi. Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esergül Balcı Bucak da Hikmet Bayram’ın yeri doldurulamayacak bir kişilik olduğunu kaydetti. Öğretim üyeleri ve eski yöneticiler törende birer konuşma yaparken, Hikmet Bayram’ın vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdiler. Törene öğretim elemanlarının yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.
Yrd. Doç. Dr. Hikmet Bayram, bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.
hikmet hocama allah rahmet eylesin iyi insandı
Demet DEMİRTOK- Yeni Üye

Okula Giriş Yılı: 1984
Memleket: HATAY
Görev Yeri: DİYARBAKIR
Geri: Hikmet BAYRAM - Ölçme Değerlendirme
hikmet hocama allah rahmet eylesin....mekanı cennet olsun...gerçekten şeker gibi bir insandı...
Aylin ŞAHİN- Yeni Üye

Okula Giriş Yılı: 1988
Memleket: kdz ereğli
Görev Yeri: yalova
Hikmet Hocamıza Allah Rahmet eylesin.
Hikmet Hocamıza Allah Rahmet eylesin. Şu anda Hikmet Hocamızın yeğeni (Emrah BAYRAM - Bilgisayar Öğretmeni) ile birlikte çalışıyoruz. Zaman zaman Bolu'dan, Eğitim Yüksek Okulu'ndan ve Hikmet Hocamızdan bahsediyoruz.
Similar topics» 2.Dönem Yapım Kuşağı 6-7-8.Sınıflar Ölçme Değerlendirme Tek Form (word / .rar 28,9kb / formlar 15er kişilik gruplar şeklinde)
» TURGAY BAYRAM
» İKRAMLAR ...HEDİYELER..DOĞUM GÜNÜ ,CUMA, BAYRAM
» Hikmet BAYRAM - Ölçme Değerlendirme
» Ölçme ve Değerlendirme
» TURGAY BAYRAM
» İKRAMLAR ...HEDİYELER..DOĞUM GÜNÜ ,CUMA, BAYRAM
» Hikmet BAYRAM - Ölçme Değerlendirme
» Ölçme ve Değerlendirme
Bolu Eğitim Yüksekokulu :: GAZİ ÜNİVERSİTESİ, BOLU EĞİTİM YÜKSEKOKULU [1983-1990] :: ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ
1 sayfadaki 1 sayfası